Gastenboek:

Let op: Mails of reacties in het gastenboek worden niet dagelijks bekeken.
voor dringende zaken bel Monique 

Nieuw commentaar geven kan onderaan de pagina, na goedkeuring door de sitebeheerder is het zichtbaar voor iedereen.
Alvast bedankt voor jullie leuke en lieve reacties!

Gastenboek

Gepubliceerd door Sacha op
Hoi Monique en Vicky,

Nadat we al bij verschillende hondenscholen waren geweest, kwamen we via, via bij jullie terecht. Wat een verschil!! Hier vonden we waar we naar op zoek waren: vaste begeleiding, niet te grote groep, zelfde honden. Eerst kwamen we met Sammy, 3 cursussen hebben we gevolgd. In mei kwam Tess bij ons wonen en ook met haar kwamen we naar de cursussen. Inmiddels hebben we 2 afgerond en beginnen we volgend jaar aan de derde. Tess is een bange en angstige hond, waardoor ik zelf ook wat onzeker wordt. Maar door jullie enthousiasme, advies en vertrouwen, krijg ik ook weer meer zelfvertrouwen.En dat voelt Tess ook. Dank je wel voor de leuke, gezellige en leerzame cursussen, en tot volgend jaar. Lieve groetjes, Sacha en Patrick. En een knuffel van Sammy en Tess
Gepubliceerd door Roger Huyps op
Hi Monique en de andere dames,

Wat was het een leuke cursus weer. Heb nu de puppy cursus gedaan en de gevorderden cursus. Echt een aanrader en dat doe ik dan ook bij deze. Veel geleerd en een gezellige en leuke manier van les geven en kleine Brammetje heeft genoten.

Dames bedankt, Groetjes Brammetje en Roger
Gepubliceerd door Saskia op
Hoi Monique en lieftallige assistenten,

Bedankt voor jullie onmisbare bijdrage aan onze gezinshond met jachtinstinct… Sjuul.

Vooral jullie eerlijkheid, betrokkenheid en directe aanpak heb ik zeer gewaardeerd! Ik moest aan het werk en Sjuul volgde, figuurlijk en aan het einde ook letterlijk (los!).

Nu twee cursussen afgerond en het meest trots op de score ‘verhouding baas/ hond’. Ik ga nu door voor de punten op de ‘i’, maar vooral het plezier. Tot maandag dus.

Groetjes,
Saskia, Otto en kinderen
Gepubliceerd door Shirley en bikkel op
Dames,
Het was super en gezellig en leuk. Heel erg bedankt voor de altijd leuke en leerzame lessen voor mijn teckel Bikkel. We zijn super blij dat we jullie hebben leren kennen.

Dikke knuffels, pootjes en kusjes
Shirley en Bikkel
Gepubliceerd door Conny Bosch op
Hallo Monique,
Ik heb je site gevonden en bekeken, heel mooi!
Mooie foto's ook van jullie honden.
In 1985 ben ik met mijn eerste hond Kelly al bij jullie gestart in Genhout en sindsdien met verschillende puppy's steeds weer overnieuw.
Nu met Evi de eerste cursus doorlopen en ze vindt het prachtig en ik beleef ook weer veel plezier aan het bezig zijn met deze pup.
Dank je wel en tot de 21ste.
Groetjes, Conny
Gepubliceerd door Fordogtrainers.eu op
Hallo, hartelijk dank voor uw werk en erg nuttige website. Wij vonden uw foto's van cursus erg leuk, zij laten niemand onverschillig! Wij willen u graag samenwerking aanbieden: wij produceren hoge-kwaliteit honden uitrusting voor honden training. Wij zouden graag een feedback - e-mail van u ontvangen. Wij bieden korting aan voor hondenscholen en trainers. Wij wensen u verder heel veel succes!
Gepubliceerd door john.thewissen op
Hallo Monique,
Onze eerste cursus van pup tot gevordede is al in 2000 geweest,toen al veel geleerd wat het is tussen baas en hond,veel plezier en gehoorzaamheid van mijn jachthond griffon Korthals mogen ontvangen.
Nu in september 2012 weer met nieuwe pup mogen starten in Genhout aan de puppie en gevorderden cursus,deze weer met zeer goed resultaat afgesloten in maart 2013.Hierna ben ik in lanaken begonnen aan de africhting voor jachthonden.Deze in Juni 2013 afgerond met een eerste plaats van de 64 honden van verschillende rassen,zo zie je maar hond en baas moeten een worden.bij deze bedank ik en beveel deze school zeer zeker aan een ieder aan.
groetjes van John.Thewissen en Griffon Korthals Scotty
Gepubliceerd door Anita en Pucky op
hallo Monique,
ik vond het schooltje van pucky héél erg fijn.
lekker véél beweging en tempo.
het is heel anders,veel fijner als het oude schooltje.
ik ben blij dat ik voor bij jullie gekozen heb.
ik was heel erg voldaan toen ik thuis kwam.
en pucky was weer lekker moe ernaar.
zij heeft weer veel uitdaging.
deze school kan ik iedereen aanbevelen hoor.
en dat doe ik ook.
gr anita en pucky
Gepubliceerd door Laura op
Beste Monique en Vicky,

Na met mijn lieve, onnozele en knettergekke bruine labrador reu GUUS (voor jullie ook wel BRUINTJE) 4 gehoorzaamheids- en 2 behendigheidscursussen bij jullie gevolgd te hebben moesten GUUS en ik helaas afscheid nemen van jullie. Buiten de lessen, met doelgericht werken en consequent en soms flink streng zijn, was er ook tijd voor advies en (niet geheel onbelangrijk) plezier, een lolletje en gezelligheid!

Maar verrassing, verrassing.... we komen terug!
GUUS heeft een (half)broertje gekregen, MOOS, zwarte labrador reu.
Dus tot snel!

Een poot van GUUS en MOOS, groetjes Laura
Gepubliceerd door admin op
Hallo Vicky,
Bij deze wil ik je bedanken voor de leuke lessen in de puppycursus die je gegeven hebt aan onze Luna. Al ging het luisteren niet altijd evengoed,toch heeft ze er veel (en ik ook) van opgestoken! Luna kwam iedere maandagavond vol enthousiasme en energie naar jullie toe en er volgde altijd een uitgebreide begroetingsceremonie met de andere cursisten.

Groetjes , Lily Meers en een poot van Luna.
Gepubliceerd door CIndy op
Dankjewel Monique,
Sinds afgelopen maandag heb ik een super hond om mee te wandelen het lijkt wel of er een wonder is gebeurd had haar dinsdag na 3 wandelingen helemaal klein en het werkt nog altijd. Het gaat nu echt super!
Groetjes Cindy en Rinda
Gepubliceerd door Beau op
Lieve Vicky,
Mijn baasjes Chris en Lindsy en ik willen je bedanken voor alle leuke lessen die ik bij jou heb gehad. Het was super! Ik heb net al mijn snoepen uit de beker opgegeten. :) Het ga je goed en wie weet tot ziens!
Een grote lebber van Beau
Gepubliceerd door robert en Saskia op
Hallo Vicky

Ik wil je even bedanken voor de super lessen die wij bij jou hebben gehad.
Onze Bo heeft super veel geleerd en dat hebben we zeker te danken aan jou!
Jouw enthousiastme, kennis en gevoel waarmee jij les geeft werk erg positief.
We komen zeker met een eventuele volgende hond terug bij jou.
Ook zullen we jullie hondenschool bij iedereen aanraden!
Ga zo door!
Gepubliceerd door admin op
Hallo Monique,
We willen je bedanken voor weer een leuke cursus bij Hondenschool Genhout, Josy en ik hebben er weer veel van opgestoken.
Ik ben heel tevreden dat Josy het examen heeft gehaald, ondanks enkele van haar speelse streken.

We kijken al uit naar de vervolg cursus behendigheid, het rennen gaat haar toch nog altijd beter af dan het stilzitten op commando.

Groetjes uit Elsloo van Stefan en Josy.
Gepubliceerd door Michael, Joyce en Senna op
Monique,

Wat zijn wij trots op onze meid dat ze het examen zo super goed gedaan heeft! Dat hadden we niet verwacht na de laatste lessen waarin ze steeds vaker zelf op verkenning door de manegebak ging dan dat ze deed volgen...We willen je bedanken voor alles wat je ons geleerd hebt, het geduld dat je gehad hebt en de betrokkenheid die je altijd toonde. We hebben het ontzettend naar onze zin gehad tijdens de 5(!) cursussen die we met (kleine) Senna gevolgd hebben. Senna vond het hartstikke leuk en is super gek op jou en je 2 mannen, dus ze zal het ons wel niet in dank afnemen dat we even een pauze inlassen ;) We komen zeker nog eens langs en wie weet volgen we over een paar maanden wel weer een puppycursus...

Groetjes Michael en Joyce
en een lieve lebber van (kleine) Senna
Gepubliceerd door Herbert op
Hallo Monique en Vicky.
Ik wil jullie van harte bedanken voor de 3 geweldige cursussen die Gabber en ik bij jullie gelopen hebben. Jullie aanpak is zeer goed en ik hoop dat jullie op deze voet verder gaan.Als ik zie wat onze hond van negen maanden reeds in zijn mars heeft en dat jullie dit hieruit gehaald heben, kan ik alleen maar veel lof uitspreken. Het was iedere maandag en soms donderdag voor beide een feest. Wij zullen dit nu voor een tijdje moeten gaan missen maar als de tijd rijp is zal ik samen met Gabber de cursus ver ver gevorderde bij jullie komen volgen. Ga zo door en tot in de toekomst.

Groetjes van Herbert en Gabber
Gepubliceerd door M. Coumans op
Hallo Vicky,
Ik wil even laten weten dat ik supertrots en blij ben dat Sefke geslaagd is voor de puppycursus.
Echter een punt wat erg jammer is: bij 't afliggen wist ik niet meer of de riem wel of niet af moest. Op mijn vraag hierover kreeg ik 't volgende antwoord: dat maak niet uit. Moet je zelf weten. Helaas maakte ik de verkeerde beslissing en kreeg Sefke 'n punt afgetrokken. Jammer van de 5 op zijn puntenlijst.
Tot maandag op de gevorderdencursus. Marion en Sefke
Gepubliceerd door ramona op
HEY, hier ook een berichtje van FEEY en haar baasje. Super leuk de cursus!! Ook als je enigzins ervaring hebt met honden steek je er toch weer iets van op.Die bange hond van het begin is dankzij iedere week ff oefenen en fijne tips verleden tijd. Monique bedankt en veel succes met jullie site. Tot maandag.Groetjes Ramona!!!
Gepubliceerd door Wendelien op
Wat une super leuke site hub geer! Ich hauw deze al een paar kjeer bekeke en ut blif leuk en noe dach ich:'Loat ich ff een berichske sjrieve!'
Ich bin blie dat ich samen mit Senna bie uch terrech bin gekomme um eesj de puppycursus te volgen en noe de cursus veur gevorderde. Veer verheuge us eder monjig um te kenne gaon maer dat uurke is eigenlijk veul te snel veurbie!! En via deze weeg wille veer (Senna en ich) veurnamelijk Vicky (wo veer de les bie volgen) bedanken veur heur enthousiasme en de fijn maneer wieste mit alle hunj en de luu umgeis! Une poot van Senna en de groetjes van mich.
Gepubliceerd door Richard en Djaro op
Proficiat met jullie nieuwe website.
Ziet er mooi en erg strak uit. Succes ermee.

Groetjes.
Richard en een poot van Djaro
Gepubliceerd door Stefan op
Schrijf ook eens iets in ons nieuwe gastenboek
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


.